OverGround Magazin

Eljött a filmrajongók ünnepe!

2016. október 07. - Bodor Máté

filmunnep.jpg

A FilmÜnnep a mozi addícióval küzdő páciensnek tényleg maga a karácsony, hiszen ilyenkor töredékért nézheti meg a legújabb hollywoodi kasszasikereket, ráadásul, ha fogékony rá, érdekes beszélgetéseknek is a tanúja lehet. Összegyűjtöttem, hogy melyik filmeket várjom már nagyon, és ajánlok pár érdekesnek ígérkező előadást is.

Talán nem lepünk meg senkit sem, ha mi sem bírjuk kivárni, hogy A lány a vonaton végre a vásznon legyen. Hiszen a Holtodiglan volt az utóbbi évek egyik legjobb thrillerje, ezt a történetet pedig annak az örökösének tartják. Magam is nagy vonatozó vagyok, én is imádom nézni az elsuhanó tájat, még akkor is, ha már nagyjából ismerem az összes fát Budapest és Győr között. Még csak álmodok arról, hogy egyszer valami fontosat lássak az Intercityről, de a film főhősének ez megadatik, csakhogy amikor tanúként a rendőrségen jelentkezik, nem hisznek neki. A túl sok emlékezetkiesés miatt pedig még saját magának sem hisz. A könyv nagyon fontos, releváns témákat is boncolgat, kíváncsian várom, hogy ezek hogyan jutottak át a filmtekercsre.

Meglepődhettek, de a kettesszámú várásom a Kubo és a varázshúrok. Azon túl, hogy az előzetese alapján egy nagyon szép animációra számítok, azt merem feltételezni, hogy okos is lesz a film. És nagyon rám férne egy okos animációs film, mert az Agymanók óta vágyok egy újabb áll leejtésre. Remélem nem csapnak be az érzékeim és a távol-keleti látványvilág. A film tartalmát meg az alább látható előzetes tökéletesen lefedi…

A filmeken túl a háttérbeszélgetéseket is várom. A legtöbbjükhöz pedig ki sem kell lépni a lakás kellemes melegéből, hiszen ezeket az esemény weboldalán közvetítik. A 10-15 perces beszélgetéseken kulisszatitkokat kaphatunk majd a legfrissebb magyar filmekről, mint az Elláék Farkaséknál, a Vikszkis vagy a Kincsem. De hallhatunk majd a Harry Potter-, a Star Wars- és a Marvel-univerzumról is, valamint több sztárvendég is megosztja velünk filmes élményeit, és elárulják, hogy melyik mozikat várják a legjobban.

A bejegyzés trackback címe:

https://overgroundmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr8711772973

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása