OverGround Magazin

Pár tipp, hogy hogyan csinálj egy szex-mixet!

2016. november 12. - Veszprémi Gergő

69bfa2ad969457540ab0b332141d693c.png

Összeállítottunk egy listát arról, hogy milyen szempontok alapján tanácsos számokat összeraknod ahhoz, hogy ne baszd el, a baszó-időt. Szóval csapjunk is bele! 

Semmi zene, csak szex

Habár a ’90-es és kétezres évek összes tinifilmjében valamilyen R’n’B-számot nyomattak szexy time idején, mára már aknamezővé vált. Hiszen sokkal nagyobb különbség van aközött, hogy szexről dalol valaki, vagy ha szex közben szól a zene, mint Mariah Carey mellei között. Most képzeld el lassítva, ahogy veszed le a topod vagy a boxered, és közben egy mély, öblös, fekete férfi hangja megszólal a háttérben. Hidd el, nincs undorítóbb, mint az, hogy a „Freak me” örökbecsű melódia elkezdődik. Innen egyenes ágon az következik, hogy a partnered máris teljes menetfelszerelésben hagyja el a lakásod.

Semmi szóló gitáros dalszerző   

A gitáros dalszerző számok rendben vannak, ha magányos sírdogálva ücsörögsz egy muffinnal a kezedben a busz hátsó ülésén. De amikor éppen „be vagy indulva”, abszolút semmi helye az efféle zenének. A „rossz szexnél” már csak egy valami borzalmasabb, az pedig a „szomorú szex”. Szóval be happy, sucky-fucky! 

15050207_1845854809034729_587280471_n.jpg

Zsongás, búgás a legjobb választás

A lehető legjobb választás az OM nevezetű banda, amely tulajdonképp maga a szex banda. A dalszövegek olyanok, mintha egy erotikus szertartáson vennél részt, és éppen az univerzum szerves részévé akarnál változni. A drone (zümmögő) zenére jellemző, hosszasan elhúzódó, lassú ütemek garantáltan egy másik tudatállapotba repítenek. És még poppersre sem kell költened.

Legyen kellően hosszú

Vedd a kedvenc számodat és háromszorozd meg a hosszát, főleg az elejét és a végét. Ajánlanám a Beach House bandát. Ha nem tudsz választani a kéjes down- tempo- és club zenék közül, akkor ez a legmegfelelőbb választás. De szexelés utáni kellemes fetrengés közben is jól jön ez efféle aláfestés.

Nyugodtan légy önző – Formáld a saját ízlésedre

Az az állítás, hogy egy mixnek, boldoggá kell tennie a másikat, az ebben az esetben nem működik. Mixet készíteni a szeretett embernek és szex mixet készíteni két teljesen külön dolog. Egy mix átgondolt ajándék annak, akit igazán meg szeretnél ismerni. A szex mix pozitív tolakodó módón tereli el a figyelmedet a szar matracról és piszkos padlóról. Ráébreszt arra, hogy nem is utáljátok egymást annyira. Az igazán jó szex mix titka, hogy szex közben teljesen elfeledkezel önmagadról, csak egyesültök az élvezetben. Szóval, ha az este reménytelenül befuccsolna, akkor rakjatok be egy kis D’Angelo-t.

Forrás: Noisey

Veszprémi Gergő

A bejegyzés trackback címe:

https://overgroundmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr1611952483

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása