OverGround Magazin

5 dolog, ami nem hiányozhat egy férfi gardróbból idén

2016. november 23. - OverGround Magazin

fokep.jpg

Minap elgondolkodtam ahogy néztem a mostani divatot, hogy igazából pár alap darabból ki lehet alakítani egy nagyon ízléses hétköznapi szettet. Még a divathoz sem kell érteni hiszen, bármelyik fast fashion boltban meg lehet kapni a termékeket, amikről szó lesz. Jöjjön öt olyan ruhadarab ami idén télen nem hiányozhat a szekrényedből! 

Az első ilyen dolog egy szuper kockás ing, lehetőleg valami lumbersexual stílusú. Ha jó meleg fajtát nézel még fázni sem fogsz benne. A pamut vagy a klasszikus flannel ingek ilyenkor a legjobbak. A kínálatot nézve már slim fit fazonokat is lehet kapni. Nekem a favoritok a Superdry Store ingjei, nagyjából húz ezer forintért lehet őket megkapni. Nagyon jó anyagból készülnek, és igen nagy a választék is. 

kockasing.jpg

képen: Superdry Store 69 eur

Egy szuper kockás ing mellé dukál egy fehér ing is, hiszen azt akár elegánsabb öltözettel is viselheted, nem csak a hétköznapokban. Ha nem kizárólag öltönyhöz veszed, akkor egy farmerral tökéletes választás akár még egy randira is. Alakodnak megfelelőt válassz, hiszen semmi sem csúnyább, mint amikor eláll az ing a testedtől, és olyan lesz mintha egy darab rongy lenne rád dobva.

fehering.jpg

 képen: H&M online 5 990 Ft 

Ha már a farmernél tartunk, mindenképp lennie kell a ruhatáradban egy sötétkék színű farmernek. Ez egy olyan darab amit nagyjából mindennel viselhetsz, legyen az egy fehér ing, vagy akár egy mintás póló. Mindenképp érdemes figyelni a farmer szabására. Ha vékonyabb alkatú vagy akkor nyugodtan húzz slim, vagy akár skinny farmert is, és akkor nem fog lógni rajtad sehol. Sokkal jobban fogsz benne kinézni. 

nadrag.jpg

képen: ZARA online 14 995 Ft

Ebben a hidegebb időben szükség van kabátra is. Az idei ősz/tél nagy trendje a klasszikus bőrkabát. Ha hidegebb van akár béleltet is vehetünk, így még fázni sem fogunk benne. Szerintem a legjobb a kissé motoros dzsekire hajazó forma. Trendi, fiatalos és szexi. A bőrkabát is egy alapdarabnak mondható, hiszen teljesen hétköznapi viselet, gyakorlatilag bármivel fel lehet venni. 

borkabi.jpg

képen: ZARA online 25 990 Ft

Egy farmer és bőrkabát mellé pedig, mi illene jobban így télen mint egy bakancs. Persze nem az acélbetétes bakancsokra gondolok itt. Bár az is jól tud állni, csak akkor egy Slayer koncertre sietve kell felvenni. A fast fashion cipő üzletekben szép számmal lehet látni ilyen hétköznapi utcai bakancsokat. Mind amellett hogy vízálló, meleg és kényelmes, még jól is áll akár betűrt, akár ráhúzott nadrággal. 

cipo1.PNG

képen: Deichmann AM Shoe 19 900 Ft

Ráadásként pedig ami tuti nem hiányozhat főleg ha randiról van szó, és még tetszik is az illető, akkor az egy szexi alsónemű. Hiszen valljuk be, senki sem szeret egy elnyűtt alsónadrágos pasit nézegetni. Bár ezután a mondat után bárki mondhatja, hogy úgyis hamar lekerül, de higgyétek el, a látvány is fontos még arra a röpke kis időre is amíg fent marad. Szerintem egy randira a legjobb választás egy fekete alsónadrág, lehetőleg boxer. A fecske sajnos kevés embernek áll jól.

boxer.jpg

képen: O'boy online Calvin Klein boxer 6 990 Ft

A bejegyzés trackback címe:

https://overgroundmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr2711990436

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása