OverGround Magazin

A queerek Budára mennek!

2017. február 10. - OverGround Magazin

16640758_1236035309766434_6050341637343555529_n.png

Ilyen is régen volt, queer parti lesz Budán! Az idő homályába vész, amikor egy farsangi buli alkalmából a Citadellán gyűlt össze a budapesti meleg közösség. A meleg partik valahogy a polgáribb Pesten találták meg helyüket, a kicsivel nemesebb Budán nem alakultak ki bulihelyszínek. Ezt a "szokást" töri most meg a Mirror új partisorozata a QUEST

Február 18-án a a II. és III. kerület határán, a Bécsi úton elindul a Mirror QUEST nevű partisorozata, amit első alkalommal mindenki ingyen próbálhat ki (aztán remélhetőleg rá is szokik). A buli fő vonzereje viszont a szabadság, nem muszáj bekategorizálnod magad és a barátaidat. Bármilyen ruhát magadra ölthetsz, de ha merész vagy, akár félmeztelenül is végig tombolhatod az estét a gondosan összeválogatott deep a vocal és future house jegyében. A zenét 23-kor kezdi szolgáltatni Leslie Spigl és Tom Furrier egészen addig, amíg bírjátok szusszal.

A szervezők úgy érzik, az egymás után felbukkanó partisorozatok inkább egymás mutációi és mindig csak egy-egy korosztálynak szólnak. Ellenben ők mindenkihezszólni kívánnak és szeretnék bemutatni, milyen is az éjszakai élet, ha az egy hamisítatlan klubban történik.

Első buli Facebook eventje itt!!

A bejegyzés trackback címe:

https://overgroundmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr6612235834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása