OverGround Magazin

Kapcsolat, szikra, és a játékosság

2017. március 25. - OverGround Magazin

10847290_1519634834979719_7226683734177541553_o.jpg

A legtöbbünk Budapestre a nagy márkák,  a nagy bulik és a nagy Ő-k miatt jön, költözik fel. Legtöbben a nagy ő keresése közben találkoznak, sok kis ő-vel is. Bulik, együttlétek, randik és szörnyű másnapok váltják egymást. Mindennek megvan a maga varázsa, de mi van akkor ha megtaláltuk a nagy ő-t?! Akkor próbáljuk meg nem elcseszni...

Amikor megtaláljuk a magunkhoz illő párt, valahogy állandóvá válik a lila ködös két méterrel a föld felett lebegős állapotunk, amiben inkább hasonlítunk egy lebegő lufira, mint egy emberre. Persze ez teljesen normális dolog, mielőtt még valaki meglincselne. Hiszen ilyen a szerelem, de ez a szerelem örökké meg is marad? Sok esetben igen, hiszen látunk több párt is akik már több éve együtt vannak, és mégis csak a rózsaszín napszemüvegen keresztül látják a világot. Persze mindennek van ellenpéldája is, neked is biztosan van egy olyan ismerősöd, aki a párjával csak a megszokásból, vagy a se veled se nélküled állapot miatt van együtt. Nem ismersz ilyet, sajnálom, de akkor lehet te vagy az! 

Valakivel együtt lenni, kapcsolatot fenntartani nem egyszerű, persze kell hozzá szerelem, de nagyon fontos az is hogy tudjunk dolgozni a kapcsolatunkon. Sokszor látni, hogy egy kapcsolat elhal, mert nem törődnek vele. Olyan, mint egy szobanövény, ha nem öntözöd kiszárad, ha túl sokat locsolod kirohad. Egyik sem jó, kell lennie egy középútnak, ahogy hajt és új leveleket hoz. Sok utána járás, és tapasztalat után, most úgy döntöttem leírok ide nektek pár örök érvényű igazságot arról mit is kell tenni, hogy ne rohaszd ki a kapcsolatod, de ne is szárítsd össze. 

Kell az a bizonyos szikra...

Ahhoz hogy a szerelem létrejöjjön, ugye tudjuk hogy nem csak egy izmos testre, vagy egy nagy farokra van szükség, kell hozzá az a szikra ami eldönt mindent, ami megindítja a kémiát. Hiszen, ha csak egy jó testbe vagy szerelmes, az nem az ember akit magad előtt látsz hanem csak a teste. Szép izma pedig sok embernek van. 

Mindig adj elég teret a másiknak!

Azzal nagyon el lehet szúrni egy kapcsolatot, ha rátelepedtek egymásra, persze lehet nem direkt csak egy félresikerült döntés miatt mondjuk, de az nagyon gyorsan meg tudja ölni a kapcsolatot, ha minden időtöket együtt töltitek. Persze lehet, hogy téged ez nem zavar, és te szeretsz rengeteg időt tölteni a pároddal, de azt is figyelni kell hogy a párodnak ez nem okoz e gondot. Csak a tapasztalat beszél belőlem, engedni kell a madarat szállni a messzeségbe, hogy az utána visszarepüljön. 

Ez is igazából egy munka!

Sokan elfelejtik, hogy egy kapcsolatban is dolgozni kell bizonyos dolgokon, helyzeteken. Ebbe a hibába nagyon sokan beleesünk, és azt gondoljuk hogy jól van ez így ahogy van, pedig nem. Attól lesz igazán rendben a szerelmi életünk, ha dolgozunk azon hogy minden oké legyen. Ha csak úgy történik minden a maga kis folyásában, akkor az egész kapcsolat egy lápvidékre fog hasonlítani, és bele fogunk ülni a mély iszap közepébe. 

Légy játékos!

A játékosság szerintem nagyon fontos egy szerelmi kapcsolatban, hiszen hogy máshogy lehetne tűzbe hozni a párunkat, mint egy kis játékossággal, pimaszsággal. Fontos hogy legyenek a hétköznapok mellett ilyen programok is ahol ki tudjátok, tudjuk élni azt az énünket ahol egy gyermek lakozik, és még játszani szeretne. Ettől lesz az egész kapcsolat tüzes, és izgalmas. Nagyon könnyen bele lehet fásulni a hétköznapokba sajnos, és minél több időt töltötök csak a hétköznapi dolgokkal, annál nagyobb a szükség a spontán dolgokra. 

Én Norbi voltam, ez pedig a Szex, Szerelem, Gyengédség rovatunk volt egy kellemes szombat délutánra. 

A bejegyzés trackback címe:

https://overgroundmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr9412356175

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása