OverGround Magazin

Meleg pasi-típusok – Neked melyik jön be leginkább?

2017. április 07. - OverGround Magazin

gay-guys.jpg

Magas-alacsony, izmos-macis, szőrös-szőrtelen. Mindenkinek más és más az ízlése, ha az „ideális pasiról” van szó, azonban a heterókkal ellentétben mi, melegek sokkal több, általunk kreált kategóriából válogathatunk. Ez, egyfelől érdekes és izgalmas része a meleg-világnak, hiszen pont azt a sokszínűséget tükrözi, amiért jó ehhez a közösséghez tartozni, viszont másfelől árulkodhat másokkal szemben állított túlzott elvárásokról, igényekről. Ennyire válogatósak lennénk? Na, de nézzük a leggyakoribb meleg ideálokat!

Twink („A nyunyó”)

A „twink” egy tipikus meleg szleng szó, melyet a fiatalos külsejű, vékonyabb testalkatú meleg srácokra használunk. Általában 18 és 25 év közé tehetők, kevés testszőrzetük van, arcukat pedig borotválják, a többnapos borosta nemigen jellemző rájuk. A twinkek izmosabb megfelelőjét „twunknak” nevezzük.

Jock („A sportos srác”)

Szinte nincs olyan meleg pasi, akinek ne jönne be a jock-típus: az arányosan izmos, atletikus férfi. Ezek a heterós külsejű srácok bármely korosztályban megtalálhatóak, de a sportos és aktív életvitel miatt mégis inkább a fiatalabbakat hívjuk „jocknak”. Érdekesség, hogy a heteró világban régebben negatív jelentése volt a szónak, azonban a melegek mindig bóknak vehették, ha „jocknak” nevezték őket.

Gym Bunny („A gyúrós”)

Mind a heteró, mind pedig a meleg világban találkozhatunk velük, bármilyen korosztályból, de általában 50 évesnél fiatalabbak szoktak lenni. A gym bunnyk rengeteget edzenek, aminek eredményeképp igencsak látványos izomzattal rendelkeznek. Abban különböznek a jockoktól, hogy ők nem a sportolás miatt edzenek, hanem főként csak a vonzó külsőért, hogy minél többen észrevegyék őket.

Bear („A macis srác”)

A bear egy nagyobb darab meleg férfi, akin nem feltétlenül fölös kilók vannak, lehet akár izmos is. Jellemző rájuk, hogy meglehetősen férfiasok, rajtuk találkozhatunk a legnagyobb testszőrzettel, a nagyobb pocak pedig szintén egy tipikus megkülönböztető jegyük.

Pup („Az új fiú”)

Pupnak azt a fiatal, korai húszas évei elején járó srácot nevezzük, aki még igencsak tapasztalatban a meleg világban, naiv, és mindemellett cuki is. Megjelenésre hasonlóak a twinkekhez, de abban nagyban különböznek, hogy a twinkek számára már korántsem ismeretlen a meleg-téma.

T.Á.

Kép: Google

Forrás ITT!

A bejegyzés trackback címe:

https://overgroundmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr8612406511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása