OverGround Magazin

Giccses randi helyszínek, ahova senkit ne vigyél ha jót akarsz magadnak!

2017. május 13. - OverGround Magazin

o-gay-first-dates-facebook.jpg

Srácok, lányok mindig van az a pasi vagy csajszi aki az első randin annyira félrenyúl a helyszín választásnál, hogy az már nem egy bocsánatos bűn lesz, mint egy rossz bor választás (azt is csak nehezen bocsájtom meg - a szerk.), hanem egy teljesen gáz, vagy egy giccses randi. Felsorolok nektek pár helyet ahova soha, de tényleg soha ne szervezz első randit. Mindezt csak a második randi esélyei miatt teszem...

Séta Gellért-hegyen vagy a Citadellához:

Ki az az alapesetben is őrült ember aki az első randin ide "mászatja" fel a partnerét? Komolyan, képzeljük el a szituációt, találkoztok kellemes illatfelhő, belőtt haj, esetleg szép smink, aztán a randi végén már izzadtság, smink kb. sehol, csinosságod pedig a világ végére kívánod, hiszen most másztál meg este nagyon romantikusan egy kisebb hegyet. Engem egyszer vittek első randin oda, és persze lehet smárolni a sötétben, meg tök romantikus a látkép, de ennél fantáziátlanabb első randit kitalálni már nehéz lenne. Giccsessége határtalan...

A Margit-sziget kör:

Soha sem értettem a futókat, akik a sziget körül futnak, persze szép a látvány meg minden, de amikor a hatodik andalgó kisgyerek, vagy pár miatt kell megszakítanod a tempódat, attól szerintem kiveri az ideg az embert. Én ugyanígy vagyok a sétálással is, persze tök jól elbeszélgettek, meg szuper hogy a természetben vagytok, de amekkora tömeg van a séta útvonalakon, az már szerintem nem elsősorban randihoz való. Persze mondhatnátok, hogy este a sötétben már nincsenek sokan... Persze, mert minden harmadik "szerelmes pár" egy bokorban élvezi egymás társaságát, hiszen még kúrós térkép is van a neten! Mert a szabadban szexelni jó! 

NEM megyünk el az Állatkertbe?!

Ez a legrosszabb kérdés amit egy randi szervezésénél feltehetsz. Állatkertbe persze nagyon jó menni, hiszen kellemes kikapcsolódás mindenkinek, és pont ezzel is kezdődik el a problémák sorozata. Hiszen a mindenkinek alatt, értjük a gyerekektől egészen az időskorú embereket is. Ki akarna úgy eltölteni egy kellemes délutánt a randi partnerével, hogy körülötte megvadult kiskölykök rohangásznak, mellettük pedig az idegtől hajukat tépő szülők üvöltenek. Amilyen jónak hangzik egy állatkerti séta, annyira el is tud rontani egy randit. Emellett pedig pár óra nem is elég ahhoz hogy teljesen körbejárunk egy állatkertet, több mint fél nap kell hozzá legalább. Rohanni pedig nem érdemes, hiszen nem futni jöttél. 

Egy duna-parti séta...

A Duna-part önmagában nem egy rossz választás, ha már sétálni kell, el lehet kellemesen andalogni a hajók, és a parti épületek között. De, kérdezem én mi van akkor ha egy olyan városban élünk, mint Budapest? Akkor az van hogy megfulladunk még a parton is az autók kipufogó gázától, vagy épp a villamos üt el minket, hiszen kevés olyan szakasza van a mi kis városunknak ahol a gyalogosoké a rakpart. Alul az autók pöfögnek, fent pedig a bringások, és a villamosok vannak elsőbbségben. Persze van olyan része a városnak ahol ez nem zavaró, hiszen ott a Hehru-part, igaz kicsit koszos és tele van hajléktalanokkal, de végülis olyan magyarosan romantikus. 

Zsirmon Norbert

Kép: Google

A bejegyzés trackback címe:

https://overgroundmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr9312430763

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása