OverGround Magazin

A !szkafander az A38-on landol május 27-én! + egy király mix a srácoktól!

2017. május 23. - OverGround Magazin

unnamed_2.jpg

Pár hónapos kihagyás után a !szkafander csapata a Művelődési Szinten – avagy Müsziben - tartott egy igencsak emlékezetes teltházas bulit április végén, és persze folytatják a nagymenetet: szombaton, május 27-én az A38-on találkozhatunk velük.

A straight friendly house clubbing ezúttal vendéget is hív a Kollektiva és a Sticky Beats-fanok legnagyobb örömére. “Egy-két hónapja találtuk ki TMX barátunkkal, hogy játszhatna nálunk. Régóta terveztük, hogy meghívjuk őt, és a Hajó a tetőteraszának oldott hangulata miatt igazán jó helyszínnek tűnt. Ő pedig mit sem szeret jobban, mint ha ismerős csapattal bandázhat együtt a DJ pultban is, úgyhogy örömmel vállalt egy szettet. A másik ok, amiért a személyére esett a választásunk, az volt, hogy a tetőteraszon a szombati bulik mindig a Lick The Click folytatásának tekinthetők. Mi elég nagy tisztelői vagyunk Isunak, Chromnak és Crimsonnak, és arra gondoltunk, hogy amit a Hajó orrteraszán szoktak játszani, az igazán jó összhangban van TMX stílusával is.”

A csapatnak a terep már nem lesz új, legutoljára az osztrák tech house egyik kiemelkedő alakjával, Philipp Straubbal játszottak együtt a tavalyi augusztus 20-i mulatság keretében.  A május 27-i buli némileg szezonzárónak is tekinthető, mert nyáron inkább a fesztiválokra koncentrálnak. Ennek ellenére persze hallhatjuk még őket a nyáron, hiszen a Bánkitó Fesztiválon Július 14-én játszanak majd, és a Szigeten is ismét megtalálható lesz majd a csapat a Magic Mirrorban. Épp egyeztetnek a Pride-dal is, sőt Marion és Fatma a június 17-18-i Ladyfesten is megmutatják legújabb kedvenc trekkjeiket. Az élő fellépések mellett Legars –nak Vertigo EP címen új, négy számos stúdióanyaga jelenik majd meg a nyár végén a francia Boxon kiadónál.

A !szkafander tehát nem a szokásos klubformátumukban jelenik majd meg a nyáron, de szokásukhoz híven a távolabbi horizontokat is látják már. “Szeptemberben jövünk majd vissza, minden bizonnyal a Müsziben tartunk ismét egy bulit, mert a legutóbbi az eddigi egyik legjobb élményünk volt, úgy érezzük, szellemiségben is jól kapcsolódunk hozzájuk, és ők is visszavárnak bennünket. Kell ennél több?”

A bejegyzés trackback címe:

https://overgroundmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr2412527685

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása