OverGround Magazin

Főhős - Steiner Kristóf. Egy este a Momentán társulattal.

2017. június 07. - OverGround Magazin

18446633_10158647358795075_2846742319167731078_n.jpg

Beszélgetés, játék és inspiráció ismert, közéleti szereplőkkel. Minden alkalommal új Főhős a középpontban. Drámák, örömök, titkok és vágyak impró jelenetekben a Momentánnal. Vele, róla, neki, nektek. Június 13.-án Steiner Kristóffal a színpadon. 

Steiner Kristóf a Vörösmarty Gimnázium híres dráma tagozatán érettségizett, és ezzel készen is állt arra, hogy saját életét is valódi drámává változtassa: dolgozott színészként Básti Julival és Keres Emillel, és többek között Szabó István és Árpa Attila rendezésében belekostolt a filmezésbe is. Alig volt húszéves, amikor a televíziózás került az élete középpontjába: egy generáció nőtt fel élő, délutáni talkshowján, a Viva Interaktívon filmes műsorába pedig számtalan interjút készített nemzetközileg elismert művészekkel.

Évek óta jelennek meg filmkritikái az Exit és Pesti Est magazinban, Londonba költözése után pedig az írás vette át a főszerepet az életében: a Cosmopolitan, Elle, Marie Claire, InStyle és a Nők Lapja kiadványaiban jelentek meg írásai, és a HVG online és a Magyar Narancs, és a Prizma folyóirat közölte cikkeit, és a legendás PEP! magazin vezetőszerkesztőjeként is dolgozott. Első könyve, a Gumimatrac a Gangeszen 2009-ben jelent meg, ezt követte a Lélekbonbon című novelláskötet, majd a Hajónaplók című kisregény. Elvégezte a londini Golsdmith Egyetem kreatív írás kurzusát és a Tel Aviv Egyetem spirituális filozófiakurzusát. Jelenleg Nimrod Dagannal, az Izraeli Nemzeti Színház színészével él Tel Avivban. Angol nyelven ír a tel avivi Time Out magazinnak, és saját blogját vezeti www.whitecityboy.com címen – amely számos nemzetközi elismerést kapott.

2008 óta vegán életmódot folytat, mentorként tevékenykedik a Kabbala Központ magyarországi tanfolyamain, és állandó támogatója a Kids Creating Peace muszlim-zsidó-keresztény békeprogramnak.

Jegyek online: https://www.jegy.hu/program/fohos-steiner-kristof-81035


Jegyek személyesen is vásárolhatóak minden hétköznap 14:00-18:00 között a Momentán Társulat bázisán (IMPRÓ - 1066 Budapest, Ó utca 4.)

Az előadás 19:00-kor kezdődik, és kb 21:30-ig tart!

Facebook esemény itt!

A bejegyzés trackback címe:

https://overgroundmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr4112575371

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása