OverGround Magazin

Projekt Showroom - képek a falon, képek mindenhol

2016. október 16. - OverGround Magazin

14589641_1153819068027445_7647547115981059642_o.jpg

Ahogy jön az ősz, az ember annál jobban keresi a beltéri programokat. Akár egy bulira, akár egy laza vasárnap délutáni kikapcsolódásra keres valaki időtöltést, manapság mindent lehet találni. Ha pedig nem akarjuk a mindennapi dolgokat követni, akkor érdemes valami újat keresni. Ilyen a Projekt Showroom mostani galériája-boltja.

Ebben a kissé borongós időben sétáltunk el a Paulay Ede utca 29-es szám alatt lévő pop-up boltba. Meg akartuk lesni mit is csináltak most a lányok a képek a falon fantázia névre keresztelt boltban. Ha belegondolunk abba hogy az emberek nagy része ugyanúgy kiad egy klasszikus poszterért több tízezer forintot, akkor elég jövedelmező üzlet egy ilyen egyedi magyar művészek műveit áruló bolt. A Projekt Showroom pont ezt kínálja, magyar művészek reprodukcióit, és eredeti műveit árulják. A lányok akik a boltot viszont pedig nagyon kedvesen körbevezetnek minket a képek között, szóval érdemes meglesni mindenképpen őket. 

Nekem a személyes kedvenceim a boltból Klement Csaba képei voltak. A hologramon a testeken növények nőnek, mintha szőrösödne az ember. Imádom az ilyen rajzolt ábrázolásokat. Érdemes még megemlíteni Baranyai András grafikus és illusztrátor munkáit is. Egy ipari környezetben nagyon jól mutatnának a képei. De ezek mellett nagyon sok érdekes és szép print van kilógatva a falakon, és a plafonról. 

Képek: Showroom FB - Kövesdi Réka

A bejegyzés trackback címe:

https://overgroundmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr7011803199

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása