Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

OverGround Magazin

Ne úgy csináld mint egy kamasz... 5 Tipp a jobb maszturbációhoz!

2017. február 25. - Veszprémi Gergő

landscape-1445717793-g-erection-164848920.jpg

Ha még mindig úgy csinálod mint 7.osztályos korodban, akkor ezt el kellene olvasnod … A legtöbb férfi gyorsan és csöndben tanul meg maszturbálni. Mivel a tesztoszteronnal túlfűtött kamaszkorban még aggódnak azért, nehogy megzavarja őket az arra kószáló szülő vagy testvér.

Ezek a titkolózó, gyors és vad szokások még a felnőtt korban is folytatódhatnak, mondja Emily Morse, szexuálpszichológus. 

„Sajnos a legtöbb férfi, elsieti a dolgot, és soha nem gondolnak arra, hogy a szóló szex is lehet élvezetes.”

Pedig lehet! Hogyan tehetnéd élvezetesebbé az orgazmusodat egyedül? Itt van 5 tipp:

Élesíts - Növeld az időt

A „kiverem-5-perc-alatt” megteszi a hét legtöbb napján. De ha több időd van rá, akkor alkalmazd a „stop-and-start módszert”, azaz állj és kezd újra. Ez az élesítés. Dolgozz magadon, majd miután majdnem elélveztél, tarts szünetet, amíg újra nem kezd el felállni. Ekkor kezd elölről ezt a folyamatot.  Próbáld meg háromszor vagy négyszer ezt, amíg el nem élvezel. Tapasztalni fogod, hogy sokkal intenzívebb orgazmusod, és ejakulációd lesz a végeredmény.

Válts kezet

Valószínűleg már biztos próbáltad a másik (nem domináns) kezeddel is ezt szólóban.

Emily Morse szerint a legjobb, ha az ellenkező (nem domináns) kezedet részesíted előnyben. Csúsztasd le fel a kezedet és a mutató ujjaddal lökd meg, a többit tudjátok…

Ahogyan sex közben pózokat váltogatnak az emberek, ilyenkor is lehet kezet váltogatni.

Sex játékok

A sex játékok nem csak a nőknek valók, sőt nagy piaca van a férfiak számára készült játékoknak is. A legnépszerűbbek a művagina és prosztata ingerlő játékok. Érdemes körülnézni a Sex Shop-okban!

Kezd alulról

Tucatnyi kutatás készült arról- kutyák és hörcsögök-, hogy a mellékhere ingerlése képes kiváltani az ejakulációt. Ez embereknél is működik. A mellékherékben termelődik a spermium. Miközben csinálod, kezd el masszírozni a mellékheréidet.

Mást is ingerelj!

Majdnem annyi, érzékeny idegvégződés található a heréiden akár a péniszeden. Ne hanyagold őket és a mögötte található gát tájat sem. Próbáld ki hogy ritmikusan simogatod ezeket a területeket.

Forrás: www.menshelth.com

Veszprémi Gergő

A bejegyzés trackback címe:

https://overgroundmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr8912293063

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása