OverGround Magazin

A második felvonás... VIBE - Ultimate 90's

2016. október 09. - OverGround Magazin

14799858_10205935196739382_1197937069_o.png

Rég hiányolt lazaság, a szabályok áthágása - szakítás a klisékkel, régi berögződésekkel. Ez a VIBE. Érkezik a második VIBE buli ugyanúgy a Gödör Klubba, de most egy kis csavarral fogják magukévá tenni az október 22.-ei éjszakát. Mondhatnánk úgy is, hogy kicsit ugrunk az időben úgy 20 évet vissza! 

A VIBE már az első bulival bebizonyította hogy érdemes a budapesti party rengetegbe, hiszen nyugodtan mondhatom hogy egy király alternatívát kínálnak azoknak akik nem akarnak az Alterego Klubba, és hasonló helyekre menni. Az pedig már csak hab a tortán hogy az italok árai sincsenek elszállva. Szóval queer bulit mindenkinek! 

A mostani buliban kicsit át táncolunk a kilencvenes évek pompájába a pop tánctéren, a house részen pedig ezúttal két új dj is bemutatkozik. Secret Boi és Gnork, a house műfaj két hazai nagykövete, egészen biztos, hogy újra értelmezik az itthoni queer disco fogalmát.

Facebook esemény itt! 

A bejegyzés trackback címe:

https://overgroundmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr8111782805

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása