OverGround Magazin

A Legendás Rowling-film megfigyelése

2016. november 26. - Bodor Máté

fantastic-beasts-and-where-to-find-them.jpg

Nem mondom, hogy úgy vártam a legújabb varázsvilágban játszódó filmet, mint ahogy az unokatesóim várják a Star Wars-saga folytatását, de azért jó érzéssel ültem be moziterembe, mert jó volt újra Rowling meséjét látni, hallani. És hogy éreztem magam, mikor a stáblista alatt elhagytam a székem? Na, azt mindjárt kifejtem.

Tovább

5 dolog, ami nem hiányozhat egy férfi gardróbból idén

fokep.jpg

Minap elgondolkodtam ahogy néztem a mostani divatot, hogy igazából pár alap darabból ki lehet alakítani egy nagyon ízléses hétköznapi szettet. Még a divathoz sem kell érteni hiszen, bármelyik fast fashion boltban meg lehet kapni a termékeket, amikről szó lesz. Jöjjön öt olyan ruhadarab ami idén télen nem hiányozhat a szekrényedből! 

Tovább

Lady Gaga: Joanne - Szabadesés a vattacukor mennyországból

lady-gaga-joanne-cover-2016-billboard-1548.jpg

Abban biztos vagyok, hogy senkinek sem kell őt bemutatnom. Olasz bevándorlók gyermeke, Stefani Joanne Angelina Germanotta,művésznevén Lady Gaga. Az extrém stílusáról elhíresült amerikai énekesnő, dalszerző és színésznő új albumot dobott a piacra, a Joanne-t, ami október  12-én jelent meg, és világszerte kivívta még a legszigorúbb kritikusok elismerését is.

Tovább
süti beállítások módosítása