OverGround Magazin

Öt felhasználó akiktől kihullik a hajad - avagy 5 tipikus idegesítő profil

2016. október 29. - OverGround Magazin

gayappiii.pngPlanet Romeo, Grindr, Tinder… stb. Egy beszélgetés kapcsán előkerültek a randi oldalak és az azokra regisztrált egyének. Így jutott eszembe, hogy amikor még én is használtam akkor is milyen alakok mozogtak ebben a körben, és rájöttem hogy ez most sem változott. Így górcső alá vettem pár randi oldalt, és leírtam a tapasztalatokat, kiválasztottam 5 tipikus esetet ezek közül, amiket most kicsit részletezni fogok.

Tovább

A „Jobbik börtönbe küldené a melegeket” - hoax

pride.jpg

Több ismerősöm Facebook-falán felfedezem időről időre a hvg.hu 2012-es cikkét, amelyben a Jobbik egyik képviselőjének törvényjavaslatáról adnak számot. Az ismerősök a linkhez fűzött kommentárjai indítottak el a gondolkozás útján, miért van az, hogy egy négy éves cikk még mindig indulatokat vált ki az emberekből.

Tovább

AMERIKAI HORROR STORY - 6 évados áttekintés

web_detailhero_series_dsktp_american-horror-story_1280x600_official.jpg

Immáron 6. évadjánál tartó Golden Globe-díjas sorozat saga, az American Horror Story már 2011 óta váltja valóra borzalmasabbnál borzalmasabb rémálmainkat a képernyőn. Minden évadban más történettel, más karakterekkel, de többnyire ugyanazokkal a színészekkel. Egyesek szerint egy „kliséhalmaz” az egész; Ryan Murphy és Brad Falchuck alkotópáros ugyanekkor elismerte, hogy merítettek az az elmúlt évtizedek horror klasszikusaiból.

Tovább
süti beállítások módosítása