OverGround Magazin

Házassági leckék középhaladóknak @ Centrál Színház

2017. január 05. - OverGround Magazin

unnamed_3.png

Alice Michel szeretője. Hónapok óta egy hotelben randevúznak, ugyanis mindketten házasok. Ráadásul Alice férje Michel legjobb barátja. Michel- hogy senki ne sérüljön- "mindenki érdekében" hazudozni kezd. Hazudik élvezettel hazudik szenvedéllyel majd hazudik zavartan és kétségbeesve. A hazugság úgy árasztja el az életüket, mint nyitva felejtett csap a lakást. Vajon megússzák?

Erről szól a Házassági Leckék középhaladóknak címmel ellátott vígjáték a Centrál Színházban röviden. De, térjünk rá kicsit hosszabban is. Szerintem sok mindenkivel előfordult már - akár még veled is - hogy megcsaltak, vagy megcsaltál valakit. Mentegetőzni lehet mindig valamivel, de felesleges. A dolog semmiképp sem etikus, és egyenes. Itt két pár életét ismerhetjük meg, pár szobán keresztül. Ez is jól szemlélteti a szeretői státuszú kapcsolatok mibenlétét, hiszen az ilyen találkozások nagyrészben hotelek szobáiban, bárjaiban kezdődnek. Hősünket is itt találjuk egy ilyen kellemes találkozás után. 

Ha belegondolok a darab maga bugyutaságán keresztül, ad nekünk egyfajta tanulságot is. Sokszor fel sem ismerjük, hogy hazudunk a másiknak, sőt még magunknak is, úgy hogy az egész világot próbáljuk átverni, miközben csak magunkat verjük át, és mindenki más már rég tudja az igazságot. Összességében egy szuper darab volt, fordulatokkal, és örömökkel és bánattal. Mindenképp érdemes megnézni egy kellemes délutánon. 

A bejegyzés trackback címe:

https://overgroundmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr2012078919

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása