OverGround Magazin

Főhős - Steiner Kristóf. Egy este a Momentán társulattal.

2017. június 07. - OverGround Magazin

18446633_10158647358795075_2846742319167731078_n.jpg

Beszélgetés, játék és inspiráció ismert, közéleti szereplőkkel. Minden alkalommal új Főhős a középpontban. Drámák, örömök, titkok és vágyak impró jelenetekben a Momentánnal. Vele, róla, neki, nektek. Június 13.-án Steiner Kristóffal a színpadon. 

Tovább

3 strand ahova mindenképp menjetek el!

14124471_1851753171720846_1820019672020616323_o.jpg

Strandolni jó dolog, király dolog a vízparton egy koktéllal vagy egy jó sörrel feküdni a napon, szuper a lángos, a burger és még sorolhatnám mi jó egy strandon eltöltött napon. De miért is fasza egy strand, mitől lesz az olyan ahova mindenképp el kell menj, most kicsit ezt fejtegetjük. 

Tovább

Kemény Zsófi egy zseni... avagy Sophie Hard - Piaci Rés

ddddd-2.jpg

Kemény Zsófi, akit általában slamről,és az irásairól ismerhetünk, most előjött egy nagyon hiánypótló dologgal. Rap dalokat írt, érted rap dalokat?! Méghozzá nem is akár milyet, szexizmus ellenes, kormány ellenes, önirónikus dalok vannak a kis korongon. Csekkoljátok! 

Tovább

A !szkafander az A38-on landol május 27-én! + egy király mix a srácoktól!

unnamed_2.jpg

Pár hónapos kihagyás után a !szkafander csapata a Művelődési Szinten – avagy Müsziben - tartott egy igencsak emlékezetes teltházas bulit április végén, és persze folytatják a nagymenetet: szombaton, május 27-én az A38-on találkozhatunk velük.

Tovább

Giccses randi helyszínek, ahova senkit ne vigyél ha jót akarsz magadnak!

o-gay-first-dates-facebook.jpg

Srácok, lányok mindig van az a pasi vagy csajszi aki az első randin annyira félrenyúl a helyszín választásnál, hogy az már nem egy bocsánatos bűn lesz, mint egy rossz bor választás (azt is csak nehezen bocsájtom meg - a szerk.), hanem egy teljesen gáz, vagy egy giccses randi. Felsorolok nektek pár helyet ahova soha, de tényleg soha ne szervezz első randit. Mindezt csak a második randi esélyei miatt teszem...

Tovább

Minőségi filmek éjjele - Itt az Artmozik Éjszakája

artmozi17-cikkbe-v01-cut.jpg

Május 12-én ismét elfelejtik bezárni Budapest artmozijait, így a filmfalóknak újra lehetőségük nyílik, hogy a hungarikumnak is beillő művészmozikban élvezhessék a a közel- és a régmúlt filmes sikereit. Ha esetleg még nem döntöttél, hogy hova szeretnél menni, és mit szeretnél megnézni, akkor mi most segítünk. Csupán egyetlen karszalagot kell megvásárolnod, hogy végiglátogathasd az Artmozik Éjszakáját.

Tovább

A szeretet nemzetközi zászlója, de mit is jelent még?

szivarvanyzaszlo.png

A szivárványzászló két dolgot is jelent. Egyben az LMBTQI mozgalom és a béke szimbólumai is. A most elhunyt Gilbert Baker által tervezett zászló 1978-ban San Francisco-ban debütált. Nézzük végig, honnan jött az ötlet. Miért pont szivárvány? Miért nem egy szimpla pink vagy lila zászló képviseli elsősorban a kisebbséget?

Tovább
süti beállítások módosítása